Acte de cloenda "Capital de la Sardana 2018" - Montblanc, 09/03/2019
· Cultura Popular 9 Mar 2019

MONTBLANC TANCA LA CAPITALITAT DE LA SARDANA 2018

Aquest dissabte 9 de març, la Vila de Montblanc posava el punt final a la "Capital de la Sardana 2018" amb un acte de cloenda creat per la Factoria Bram i Roger Mas.

Adifolk ha estat convidada en aquest acte final, amb la presència del president Ivan Besora Roig, la vicepresidenta Monica Amoros Bigas i l'adjunt a presidència Oriol Ramirez Carol.

Sens dubte un any extraordinari que ha deixat el llistó molt alt i que arriba ara el moment de donar el relleu, el proper dissabte 16 de març, a la ciutat de Perpinyà que es convertirà en la "Capital de la Sardana 2019".

Des d'Adifolk volem agraïr a la Vila de Montblanc, al Grup Sardanista del Museu-Arxiu i a la Comissió organitzadora per haver pogut col·laborar aquest 2018, portant les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, la celebració de la 1a Gala de l'Any d'Adifolk i comptar amb la sardana "Montblanc, Capital de la Sardana 2018" en totes les activitats d'internacionalització de la cultura popular, havent pogut portar aquesta representació fins a la capital dels Estats Unitats d'Amèrica que va ballar-la amb motiu del 31è Aplec Internacional emmarcat al Smithsonian Folklife Festival Washington 2018.

Enhorabona Montblanc, un any que quedarà en el record de tot el món sardanista de Catalunya!

Propers esdeveniments

Anar a l'agenda