Acte de cloenda "Capital de la Sardana 2018" - Montblanc, 09/03/2019
· Cultura Popular 9 Mar 2019

MONTBLANC TANCA LA CAPITALITAT DE LA SARDANA 2018

Aquest dissabte 9 de març, la Vila de Montblanc posava el punt final a la "Capital de la Sardana 2018" amb un acte de cloenda creat per la Factoria Bram i Roger Mas.

Adifolk ha estat convidada en aquest acte final, amb la presència del president Ivan Besora Roig, la vicepresidenta Monica Amoros Bigas i l'adjunt a presidència Oriol Ramirez Carol.

Sens dubte un any extraordinari que ha deixat el llistó molt alt i que arriba ara el moment de donar el relleu, el proper dissabte 16 de març, a la ciutat de Perpinyà que es convertirà en la "Capital de la Sardana 2019".

Des d'Adifolk volem agraïr a la Vila de Montblanc, al Grup Sardanista del Museu-Arxiu i a la Comissió organitzadora per haver pogut col·laborar aquest 2018, portant les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, la celebració de la 1a Gala de l'Any d'Adifolk i comptar amb la sardana "Montblanc, Capital de la Sardana 2018" en totes les activitats d'internacionalització de la cultura popular, havent pogut portar aquesta representació fins a la capital dels Estats Unitats d'Amèrica que va ballar-la amb motiu del 31è Aplec Internacional emmarcat al Smithsonian Folklife Festival Washington 2018.

Enhorabona Montblanc, un any que quedarà en el record de tot el món sardanista de Catalunya!