Avís Legal

La present pàgina web (ADIFOLK.CAT) és propietat de d'ASSOCIACIÓ PER A LA DIFUSIÓ I EL FOLKLORE (ADIFOLK), amb C.I.F. G58525924 i inscrita amb el número 10054 de la secció 1a del Registre de Barcelona, amb domicili social a Barcelona, Castell de Montjuïc, carretera de Montjuïc, 66 (08038).

ADIFOLK - Associació per a la Difusió del Folklore - és una entitat de serveis sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública segons la resolució JUS/803/2012 del 27 d'abril de 2012, formada per persones vinculades estretament al món del folklore i la cultura popular catalana.

Té com a objectiu fonamental potenciar i dinamitzar la cultura popular del nostre país i també donar a conèixer a Catalunya el folklore d'altres indrets del món, mitjançant diferents intercanvis culturals.

ADIFOLK pertany a CIOFF - Comitè Internacional d'Organitzadors de Festivals Folklòrics - reconegut amb la categoria d'ESTATUS B per la UNESCO i, a la vegada, és membre de l'Associació Espanyola d'Organitzadors de Festivals Folklòrics. És membre de ple dret de Festivals du Sud i també és membre fundador de la Federació d'Ateneus de Catalunya i de la Federació Coordinadora d'entitats per a la difusió del folklore.

Entre les activitats que porta a terme destaquen les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya i l'Aplec Internacional. ADIFOLK també es dedica a promoure i assessorar en temes de cultura popular catalana a festivals internacionals i en accions de promoció del nostre país a l'exterior, així com a festivals i festes populars de Catalunya.

Condicions d'ús

ADIFOLK.CAT no assumeix cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a la present pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen a les seves pàgines d'Internet.

La web de ADIFOLK.CAT pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que ADIFOLK.CAT no pot controlar. Pel que ADIFOLK.CAT no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de ADIFOLK.CAT o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprés.