Agenda

21 Octubre 2021 - 17:00 | Reus I Congrés Internacional de Ball de Bastons de Catalunya

L’any 2021, Reus acollirà la primera edició del Congrés Internacional del Ball de Bastons, el qual coincidirà amb la celebració de la quaranta-sisena Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya. Tot plegat, amb l’organització per part de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya i les entitats reusenques de l’Esbart Santa Llúcia i l’Orfeó Reusenc.

La Trobada Nacional ha aglutinat en els darrers anys unes 2000 persones del món bastoner entre participants i membres de l’organització. Típicament, ha estat celebrada en una sola jornada i ha consistit en un conjunt de cercaviles que han recorregut el municipi acollidor, seguides d’un sopar de les participants i una festa oberta a tots els públics.

El projecte que presentem, però, va més enllà, i proposem un esdeveniment que durarà quatre dies com a tal, però que tindrà una repercussió prèvia i posterior molt més duradora. En aquest, hi participaran grups dels següents països, més enllà de Catalunya, com són: Portugal, l’Estat Espanyol, Andorra i França. 

Organitza: Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya

Propers esdeveniments